top of page

Klassisk Produktion är ett litet produktionsbolag specialiserat på klassisk och akustisk musik. Vi producerar, spelar in och/eller livestreamar ljud och bild, postproducerar och skräddarsyr den slutgiltiga produkten till kundens önskan. Vi gör också producentuppdrag i andra typer av projekt såsom konserter och turnéer.

En klassisk produktion är för oss en produktion med fokus på äkthet. Likt en klassisk serie av en möbelkollektion eller en servis, står Klassisk Produktion för det naturliga, stilrena och tidlösa. 

 

Vi som jobbar i Klassisk Produktion har utöver produktionskompetensen lång utbildning och erfarenhet som utövande klassiska musiker och är därför experter på idealen inom genren - vi vet vilka specifika krav som finns på både ljud, bild  och produktion. På så vis finns det stor potential för spännande samarbeten - när både utövare och produktionen jobbar mot samma konstnärliga mål. 

Vi lägger stor vikt vid samarbetet mellan alla parter i produktionen och tror på att en tät dialog skapar den bästa slutgiltiga produkten. Ta kontakt med oss om du har behov för en inspelning, livestream eller producent och vill samarbeta med ett engagerat, kunnigt och entusiastiskt produktionsteam. 

Skärmavbild 2021-04-05 kl. 09.41.21.png

Vi ser fram emot att höra från dig! 

                 Sverker Rundqvist

         VD Klassisk Produktion AB

Exempel på utrustning

Neumann KM183 och KM184

Shure SM81

QSC Touchmix 16

Black Magic Pocket Cinema Camera 4K

Black Magic ATEM Mini 

bottom of page