top of page

Ni som vill göra musikproduktioner och vill jobba med någon som har en minst sagt stor förståelse för musik, känsla för vad som blir snyggt och vad som är viktigt, känsla för folk, kan styra upp det som behövs styras upp, håller sig lugn även under tidspress och alltid vill ge ett gott bemötande, och inte minst att själva kunna känna er helt trygga med att produktionen är i goda händer - fråga Sverker.

Simon Arlasjö, kördirigent

 

Klassisk Produktion ved Sverker Rundqvist har gjort en strålende jobb for Romansekonserter Oslo, både ved lyd-og bildeopptak av tre konserter, og ved produksjon av promo-video for konsertserien. Sverker er behagelig å jobbe med, effektiv og profesjonell. Han er også svært imøtekommende, og strekker seg langt for å etterkomme behov og ønsker i etterkant av opptak. Resultatet er meget godt, både på bilde- og lydsiden.

Jeg kan anbefale Klassisk Produktion til alle som trenger et proft opptak!

Lina Braaten, konstnärlig ledare Romansekonserter Oslo

 

Jeg har hatt æren av å jobbe sammen med Sverker mange ganger, i mange ulike sammenhenger, opp igjennom årene. Sverker er profesjonell, pålitelig og nøye, og har innsikt i og forståelse for alle ledd av en produksjonsprosess. En fryd å jobbe sammen med!

Ståle Jóhann Fossheim, ljudtekniker på Norges Musikkhøgskole

bottom of page